Pages

Tanpa Suara Tetap Boleh Didengari

Sunday, July 17, 2011

...Berjaya di'share'kan...

Rajin gila kentang saya malam ni. Buat benda2 yang dah lama saya nak buat. Tapi bukan sebab selama ni malas, cuma warna tema untuk bertandang tak ada lagi. Tu yang malas nak buat dulu tu. Tapi sebab broadband ni baru je dibayar bilnya...laju bukan main lagi. Saya pun senang nak google sana dan sini. Maka terhasillah benda alah ni. Dan boleh disharekan. =p

Meh tengok..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jeng..jeng..jeng...

Nak tunjuk dengan korang pasal warna tema nikah dengan bersanding sayalah. Bertandang tak dapat lagi. :'(

Tengok2..saya dah mungkiri janji saya. Tak mahu guna warna pink konon. Tapi memang tak mampu nak tunaikan. Jiwa ni merontar2 minta warna pink juga. hahaha...Tapi warna putih lagi banyak sebenarnya. Pink tu watak sampingan je. Tapi tetap kena ada!

Haaa...Yang ni lain sikit. Saya buat warna purple tau. Memang ramai yang cakap dark purple tak sesuai dengan hitam. Nanti macam gelap sangat. Tapi serius, baju yang saya tengok tu sangat cantik. S0, terus jawap 'Yes!'. Cuma pelamin saya minta guna warna lain. Tetap ada warna purple, cuma lembut sikit dan digabungkan dengan warna....... Nak tahu? Kenalah datang majlis saya ok. =p


Bertandang masih lagi dalam proses. Tapi nak tunjuk satu lagi baju yang saya berkenan ni.
.
.
.
.
.
.
.


Fuhh...Berani ke nak pakai warna terang2 ni? Nanti nampak gemuk macam mana? Hmmm...


Congratz pada Tuan blog Lebah
Kerana dah berjaya kahwin. hahaha
Tahniah wa!

10 comments:

  1. big boss--> la...pergi la kawen jgk. ke dah ade 2 wife???? hahaha

    ReplyDelete
  2. hatiku baik---> thanks ya. ^____^

    ReplyDelete
  3. http://mrsdhya.blogspot.com/

    beliau buat purple gelap tp cantik sgt and simple and gorjes!cer stalk blog dia..hihih

    ReplyDelete
  4. warna dark pepel tu cantik lah dear. hehehe. salam kenal ya. saya link kan blog awk :D

    ReplyDelete
  5. hahahhaa..nasib el xsuka pinky.. xtau la nape. dr dulu kot. warna ungu warna majlis sanding el. gelap but i like~~!! bertandang tu ok what..drpd el kaler orange striking. berpk 10x gk tu...hehehe..alhamdullilah,sesuai..

    ReplyDelete
  6. sumer orang cakap cantik...tp kalau korang ckp tak cantik p0n saya kena onkan juga. Sbb mmg cnfrm nak pakai tema dark purple. hehehe

    ReplyDelete

Tulis-tulis...nanti saya baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...