Pages

Tanpa Suara Tetap Boleh Didengari

Wednesday, September 7, 2011

...Jeles dengan korang!...

Jelesnya bila buka blog B2b yang lain. Kebanyakkannya dah buat check list dah. Lepas tu banyak yang di tag 'DONE' dari 'PENDING'.

Sangat jeleslah dengan korang! ='(

Saya?

Tak guna pun nak buat check list. Semuanya still 'PENDING' je lagi. Walaupun lagi 2 bulan. Tapi still tak tahu nak mula dari mana. hehehe

And sekarang ni...baju nikah baru nak tempah. Tapikan yang bestnya, kain yang nak buat baju melayu Nunang. HILANG!

Dia cari-cari tak jumpa. Tak tahulah dia letak mana. Adoilah! dah la kain tu bolehlah tahan juga harga dia. Iyalah, Nunang kuat berpeluh sikit. S0, kenalah cari kain yang ok sikit. Kalau tak kang, umpama mandi di dalam masjid. haha...Tapi masa kitaorang beli time tu ada diskaun. Nak beli lagi? Pandai2lah dia. Sekarang ni pun dia tengah berusaha keras mencari tu.

Nunang, kalau tak ada juga..Awak pakai jelah kain langsir umi. =p

9 comments:

  1. hahacamno boley hilang nih?aiseh.cepat cari. :p

    ReplyDelete
  2. ntah la zimie..geram tau dengan die 2. biar je die. pandai2 la. yg pntg kain baju nikah sy selamat dlm smpanan. =p

    ReplyDelete
  3. tak best kan bile ader yg PENDING..tak per dear
    Take ur time :)

    ReplyDelete
  4. huhu..me too even da bt checklist tp msh bnyk yg pending. take time k :)

    ReplyDelete
  5. harus cari juga ok.
    buat je list itu.
    ambil masa yg singkat :)

    ReplyDelete
  6. ada tu terselit mana2..pelan2 cari.. =)

    ReplyDelete
  7. HEHEHE...xapa..sempat lagi tu..speed tu kena laju kn lg..hehehe

    ReplyDelete
  8. wahh..bestnye k0rang ni. bg smgt kat sy suruh buat check list. hehehe...thanks k0rang. Tp apa2 p0n yg plg pntg kena cr dl kain baju melayu Nunang tu. =p

    ReplyDelete

Tulis-tulis...nanti saya baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...