Pages

Tanpa Suara Tetap Boleh Didengari

Saturday, May 23, 2009

slamat ari tua~

Happy Birthday Myspace Comments

aku hampir tlupa ssuatu ari ni...
ari ni ari jadi best fren aku kat upsi!
s0ry madi...aku lmbt wish. aku antar mms kat k0... dan ini blsan k0?
"tq bib. walaup0n msg k0 nmpak buruk"
da ar siap lagu2...
x mghargai lgsg! huh~
mst k0 fkr aku tak igt besday k0 kan?
********************************************************
tp....
aku juz lupe je. he3
busy la wehhh ari ni.
byk bnda aku kena wat ari ni.
xsempat nk tgk ph0ne mahupun kelendar malaysia.
meh aku citer skit psl madi ni...(mn tau die tharu ke kan...)
die ni org yg sgt garang.
kdg2 mls aku nk lyn garang die 2.
kdg2 aku ske gak lyn.
tgk keadaan n m0od aku ms 2...
but,
klu aku tgh 'pns'..
mmg sgt tak sesuai utk b0rak dgn die ni...
hik3
**************************************************************
tp,
garang2 die p0n..
die baik hati.
ckp je..
"madi, aku teringin la nak makan kfc"
maka smpai la kfc kat aku.
"madi, aku teringin la nk mkn char kuew te0w"
maka smpai la jgk makann 2.
pnh skali 2...
"madi, aku tak m0 wat esaimen ketrampilan mngarang 2. aku tak fhm n aku mls nk wat"
lps 2...pnjng lebar lah aku dgr khutbah freenye. n last2,
"nnt bukak ym, aku sendkan esaimen aku. k0 edit part cth je...lps 2 nnt g hantar."
hahahhaha
baik atinye!
tp 2 la yg ptama n trakhir giler aku smpai mcm 2 skali.
lps 2,
aku tak wat da keje2 mcm 2.
************************************************************************
sbnrnye,
bdk ni srh pggl die 'mads'
tp aku yg pndai2 pggil die 'madi'
nyampah aku nk pggl 'mads'
k0nn org puteh la sgt!
dan die sgt mrh ble aku pggl die 'madi'
sbb...
smnjak aku pggl die mcm 2,
ramai yg da tkr pggl die 'madi'
tiada lagi 'mads'
hehehe
xpelah...
nmpak melayu skitkan?
tp 2 sumer suatu ms dahulu la,
skrg
kami jarang kuar mkn sm,
jarang sms,
jrg bb0rak,
jrg ber'ym',
jrg bgaduh,
jrg bgurau senda,
jrg jumpe,
jrg g mamak sm,
jrg dgr die mrh da,
jrg tgk die dlm klas min0r, (sbb aku dan die mmg ske p0nteng klas min0r...ha3)
tapi smpai skrg p0n die still akan tlg aku
klu aku mntak tlg.
cuma aku je yg da kurang nk sshkan die.
nk tau knp kami da xrapat mcm dl?
MyEm0.Com
.
.
.
.
.
biarlah itu jd rhsia kami...
tp
kami tetap bkawan dan akan terus bkawan.
bkawan baik dan akan trs mjadi baik.
kdg2...
waktu aku sedih,
die tetap jd org yg akan aku cr.
walaup0n hubungan kami tidaklah seakrab mcm dl,
tp aku tetap syg die...
n aku xm0 khilangan die sbgai kwn aku.
walaup0n die ni kdg2 slalu mnyakitkan hati aku...
die jgk slalu wat aku gelak dgn lawak2 die yg sengal 2.
itulah lumrah bkawankan?
**********************************************************************
kepada en.madi,
slamat ari tua...
sm0ga segalanye ok, cpt2 g cr aweks, hepy2 slalu...
sm0ga psahabatan kte ni akan kekal slamanye...
sm0ga segala slh silap aku k0 lupekan n maafkan...
trime kasih utk segalanye.
aku syg k0!
.
.
.
.
.
.
sbb aku tau...
k0 p0n syg aku!
hahahaha
MyEm0.Com

2 comments:

  1. entry didedikasikan tuk aku...
    wah terharunya...ahaha
    trima kasih...
    ko kwn aku...
    aku kwn ko...
    ko sengal...
    aku tidak..agak beza disitu...
    ahahaha...
    anyway...tq bib

    ReplyDelete
  2. da...da...

    jgn nak nangis2 kat sni.

    ReplyDelete

Tulis-tulis...nanti saya baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...