Pages

Tanpa Suara Tetap Boleh Didengari

Saturday, September 26, 2009

raya thn ni...

sampul duit raya....dlm die ade mcm2 kaler. ske!



gmbar ni skema je...tp nk mmbuktikan kami kembar dgn bunga2 mak skali. ha3


ni adik b0ngsu. muke mmg sm...klu die pakai tdg da bleh mnyamar jd aku da. cume aku cerah skit la. (ksian bdk itam ni...)



ala,,,gmbr ni r0sak skit la. tp mls nk d0wnl0ad lain da. ni kire ok la ni....ni kak idah. mggu dpn die nk btunang da. lps ni turn aku plak. senng ati skit. s0, sape2 yg bminat bleh la ready da skrg ni. hahahahhaa


dgn mak tsyg...ala2 manje dgn mak k0nn. pdhl slalu je kena mrh!


raya tahun ni kte0rg plh warna ijau....x sgka plak warna ijau ni mnaikkan lg aura n smgt kami utk braya. sbb nmpk mcm cntk n ceria je. walaup0n thn ni kakak2 n abglang aku xde, sbb d0rng thn ni giliran braya kat umah mertua d0rng n tggllah abgl0ng, kakngah dan kami yg s0l02 ni je tp raya ttp meriah. cuma tak lah semeriah klu d0rang ade mcm thn lps.
.
thn ni aku still bjaya mngumpulkan duit raya. hahahaha...weh, still muda ok. lgp0n kakak2 n abg2 ramai plus dgn kakak ipar n abg ipar, s0, dpt la duit raya yg sm byk dgn ank2 buah aku. tp d0rng da bg wrning da...thn ni last. tp aku still xpuas hati, aku ckp thn dpn la last. sbb thn dpn aku x rs akan d p0stingkan sblm raya. n aku mntk2 la p0sting lps ry supaya aku dpt lg duit raya. =P
.
thn ni p0n, blk kg skjap je. sbb nenek da xde...rs mcm x best klu x raya kat kg. s0, lps je raya umah saudara mara kteorg trs blk umah. thn ni p0n sbb x ramai org yg ade, kena la bgilir drive kete dgn kak ida. tp aku byk celelat...hahahaha. ngantuk. aku nk td0 je tahu. maka, kak idalah yg byk drive n aku mmbuta spuasnye. ble ade m0od nk drive br la aku mpelawakan diri. kakak mmg la kena mngalah dgn adikkan.......................................

.
esk mau k0nv0i dgn mmbr2 sek plak. mcm best, tp KEJE AKU BYK X SIAP LG!
aduh.......skt otak ttibe!

.

.
~d0raem0n...tlg sy d0raem0n. keje byk ni.. =( ~


4 comments:

  1. nak tunang nanti jemput apis... hehehe

    make over kak ibah skali huhuu..

    nape pictur bf di harei raye xdak... sedeynyer....waaaa~

    ReplyDelete
  2. haa...
    klu nk kak ibah tunang cpt..
    apis jelah dtg minang kak ibah.hik3

    eh apis ni....pic bf kak ibah yg xde, apis plak yg sedih. hehehehe...lgp0n die xensem, mcmane nk tempek kat sni. tggu dpt bf yg ensem skit la. kak ibah tempekkan byk3x k.

    ahahhahahahhahahahhahaha...
    gurau...gurau...gurau...

    ReplyDelete
  3. oooooo...bgtau along!!!!hahahahaha

    ReplyDelete
  4. xpyh nk bgtau al0ng...
    die bleh bc sndiri. hahahahaha

    xdelah iqa, gurau je p0n. walau mcmane p0n die, die ttp mjadi pujaan hati. wahh...jiwangnye!

    =p

    ReplyDelete

Tulis-tulis...nanti saya baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...