Pages

Tanpa Suara Tetap Boleh Didengari

Friday, July 10, 2009

aku da jmpe 'die'!


mari lihat...sape yg aku jmpe kat faceb00k? hik3. mmbr baik time sek rendah dl. lm giler kami x bhubung. dl ms sek ren, abis drjah 6 je die pindah umah. time 2, mn nak ade hp2 ni. s0, l0st cntact mcm 2 je.


sgt ser0nok n sgt excited dpt jmpe die blk. rs x nyesal la wat facebo0k ni walaup0n mule2 aku rs mcm mls je nk wat. tp ble da d pengaruhi oleh en.tiak n kakak2 aku...aku p0n try la wat. then skrg ni, rs sgt hepy. sbb jmpe ramai kwn sek ren blk. best3x!

name bdk ni...nurAmalina binti mohd izazi. aku pggl die ama je. sgt fanatik pd david beckham n vict0ria. penah la time sek dl kena ceramah pnjang dgn ustaz. sbb ustaz takut die ni tlalu fanatik smpai nk tukar agama. hahahaha...sian k0 ama! time sek ade skandal. n itulah s0klan ptama yg aku tanye kat die. psl skandal die...hik3

still igt lg. ms naik drjah 6, kte0rg kena pisah. klas x sm. die kena msk klas wawasan n aku plak kena msk klas damai. waaa...sedih giler. tp akhirnye, si ama ni bk0rban. die mntak tukar klas. die nk msk klas damai. smata2 nk sm dgn aku. sgt tharu. mcm2 ckgu die kena jmpe. kena pujuk sna, pujuk sni. dan akhirnye...dpt jgk die tkr klas. n kami p0n 1 klas smpai la abis sek.

skrg ni cik ama kte keje kat damansara. jd edit0r. aku da srh da die tls citer psl aku..ha3. tp xbleh la, sbb die kena tls psl kete je. (kecewa!) ni website die (link). ms sek dl...kteorg sgt rapat. slalu je lepak umah die. kte0rg buat kuih kat umah ckgu sm2. kteorg btiga la actually. s0rang lg shima. tp dgn shima ni smpai skrg p0n x l0st cntact lg. still baik mcm dl. n ape yg plg best, ama ni mcm dl jgk. sengal2 ayam. ha3. cume die agak 'glemer' la skrgkan. da besar. s0, bgaya sakan la.

ble jmpe blk skrg ni..rs sdh je. sbb msg2 citer betapa sshnye nk cr antara satu sm lain. tanye org 2, tanye org ni. tp sumernye x bjy. n hari ni...kte0rg x pyh ssh2 da. sbb da jmpe blk. mcm citer jejak kasih je.

ini la die amalina.

cik ama,
aku syg k0...
h0pe pshbtn kte ni akan kekal wat slamenye.
xm0 la l0st cntact lg.
ssh giler nk cr blk.
klu igt time sek ren dl,
mmg rindu giler dgn k0.
byk bnda yg kte wat sm.
sumernye giler2 je rs.
kwn dgn k0 mmg sgt best!

2 comments:

  1. facebook? dulu x besh.. skunk dah upgrade.. besh besh besh.. ahahaha~ tahniah jumpa kawan lamerrrr..

    ReplyDelete
  2. tp skrg ni p0n buhsan jgk bnda 2...

    ReplyDelete

Tulis-tulis...nanti saya baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...