Pages

Tanpa Suara Tetap Boleh Didengari

Monday, August 9, 2010

...tolong saya...

.
Jahat ke niat saya. Kalau saya nak dan mahu dia membaca bl0g saya? Kejam ke saya kalau saya mahu lakukan pr0mosi besar-besaran pada dia sahaja, supaya dia buka blog saya dan baca? hahaha
.
Okey-okey...saya benar-benar serius ni. Saya mahu dia buka dan baca blog saya ni. Walaupun memang tak best. Walaupun tidak ramai followers. Tapi saya mahu dia buka dan baca.
.
Dia tahu link blog saya. Dulu-dulu dia rajin buka. Dulu-dulu dia rajin baca. Tapi sekarang saya kurang pasti. Saya mahu tanya sahaja. Tanpa malu. Saya geram. Saya mahu bagi notis pada dia. "SILA BUKA BLOG SAYA DAN BACA SEMUANYA!. BLOG SAYA BEST. BLOG SAYA CANTIK. BLOG SAYA CANGGIH. BLOG SAYA ADA LAGU-LAGU." Boleh ke saya tulis notis macam tu untuk dia sahaja?
.
Saya mahu dia buka dan baca. Saya mahu dia tahu. Saya mahu dia sedar. Saya mahu dia hantuk kepalanya selepas baca. Saya mahu dia................saya mahu segalanya!
.
Saya dah janji saya tidak mahu undur kebelakang lagi. Tapi saya tetap mahu dia tahu apa yang saya rasa. Supaya dia tahu kenyataannya. Saya hanya mahu dia tahu sahaja. Bukan untuk apa-apa.
.
Kepada yang baca notis ini, tolong sampaikan pesanan saya ini kepada dia. Minta dia buka dan baca blog saya ini. Tolong ya!
.

No comments:

Post a Comment

Tulis-tulis...nanti saya baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...