Pages

Tanpa Suara Tetap Boleh Didengari

Monday, October 25, 2010

...Berpeluh-peluh nak jawab...

Sudah terlalu lama dan lama dan lama saya tidak ditag. Kenapa eh? Sebab saya dah tak ada peminat. Ceh...sampai hati korang tak minat saya dah! =p

Tetiba hari tu, ada saudari ni menge'tag' saya. Tujuan? Mungkin saudari ni nak glemerkan blog saya yang naif ni. Thanks ya!

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.

Atas ni arahan dia. Bahasa omputeh? Saya tak fahamlah! Bahasa melayu please... kih3. Okey, sebab dah terlalu lama tak di tag, skali dapat. Ambik ko! Nak 25 ciri-ciri diri saya. Mana nak cari ni??? Sebab banyak sangat, ada yang saya tipu okey. <--- peringatan. Heee~

1. Saya ni memang permaisuri segala tidur. Asyik sungguh bila dapat tidur. hahaha

2. Saya tengah tunggu surat cinta dari tuan KPM. Saya mau kerja!
MySpace

3. Kalau saya tengah buat kerja atau fikirkan sesuatu, lagi baik jangan cerita apa-apa dengan saya. Sebab saya hanya mengangguk lepas tu "apa kau cakap tadi?" ..Sakit hati tak?

4. Saya memang takut dengan nombor. Rasa macam nak pengsan.

5. Suka aiskrim. Tapi bukan perisa coklat.

6. Gigi saya belah kiri tang taring terkeluar sikit. Haa...takut tak?

7. Dalam banyak-banyak perhiasan wanita, saya suka pakai gelang kaki. Padahal orang bukan boleh nampak pun.

8. Muka saya bulat-bulat. Seumur hidup memang tak pernah rasa muka yang kecil ala-ala bujur sireh. hahaha

9. Saya ada fb. Mari add secara berjemaah. Tapi letak gambar sendiri eh.

10. Jarang nak makan ubat. Saya sangat percaya, setiap yang sakit tu boleh pulih sendiri. Hahahaha

11. Tulisan saya kecil-kecil. Kadang-kadang besar-besar. Ikut kelajuan menulis.

12. Upsi tempat saya belajar. Tapi tempat ni lambat postinglah. Frust!

13. Saya tak ada pakwe lagi. Betul ni... tolong percaya. hahaha..

14. 2011 saya nak kahwin. Tak kira. Nak jugak! =p

15. Tengok saya memang sombong. Try ajak borak, takut korang yang tak tahan nak dengar.

16. Saya tak boleh tengok ular. Dengar nama haiwan tu pun boleh buat saya rasa nak muntah.

17. Tolong jangan busuk-busuk eh bila dengan saya. Hidung saya ni memang sensitif.
MySpace

18. Penghidap resdung yang teruk. Good bye makanan laut. Tapi tidak pada sambal belacan. hehehe

19. Letih dahlah. Nak tulis apa lagi ni?

20. Ok, yang no 13 tadi tu...saya tipu je. Saja nak wat pakwe hangin satu badan.
MySpace

21. Saya adalah pemilik blog yang tak glemer ni.

22. Saya tak kisah pun kalau korang tak nak follow saya. Sebab saya pun susah nak follow blog orang. Kiranya kalau saya follow tu, orang tu sangat beruntung la. <---bajet macam artis! hahaha

23. Saya teringin nak pergi bercuti. Ohh..teringinnya.

24. Coklat? Biasa-biasa sahaja. Bila betul-betul teringin baru saya cari.

25. Saya wanita gagah. Menangis tak ada dalam kamus hidup. hahahahahaha...

Yeayyyyyyyyy!!! Siap dah. Tapi nak kena tag 25 orang pula. Hmm...sapa nak jawab? Haa, saya tag anda!

MySpace

2 comments:

  1. gud job dear..oooo suke bg pakwe hangen ehh..hahahaaa

    ReplyDelete

Tulis-tulis...nanti saya baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...